VJ VILT

VJ Vilt utför styckning och förädling av vilt. Även försäljning av viltkött och charkprodukter.

VJ Vilt erbjuder styckning av ert fällda vilt samt förädling om ni så önskar. Vi är belägna i Nissaryd, ca.5 km norr om Hyltebruk.

Det styckade köttet vacumpackas och märks upp med etiketter. Vi lego-tillverkar grillkorv, ölkorv, salami, falukorv, prinskorv och hamburgare.

Det går även utmärkt att lämna in sitt kött för rökning eller grillning.

Vi erbjuder fina styckdetaljer samt förädlat viltkött från lokalt fällda djur i vår gårdsbutik och många andra delikatesser från lokala producenter.

Inlämning av vilt

Hos oss kan du lämna in ditt fällda vilt året runt. Vi tar emot dovhjort, kronhjort, rådjur, vildsvin och älg. Djuret ska lämnas in med päls och sotat.

Djur som du vill sälja ska ha alla de röda organen i en påse med djuret. Hjärta, lungor, lever, mjälte och njurar. Det gäller inte för eget återtag.

Priser vid inlämning försäljning

Priserna nedan gäller för urtagna och flådda djur efter att alla skottskador är bortskurna. Vid ryggskjutet djur räknas 50% bort och 25% i bakdelen av slaktvikten.

Älg – 45kr/kg

Dovhjort – 42kr/kg

Kronhjort – 42kr/kg

Vildsvin 15-60kg – 25kr/kg

Rådjur – 40kr/kg

Kassation p.g.a. slarv, för lång tid innan urtagning kan surjäsning ske, mycket maginnehåll i djurkroppen, dåligt rengjord o.s.v.

Älg – 1000kr

Hjort – 700kr

Vildsvin – 500kr

Rådjur – 300kr

Öppettider och kontaktinformation

Gårdsbutikens Öppettider:

Mån-tors 07-16

Fredag 07-18

Lördagar enl. inlägg på Facebook.

Från om med april har vi lördagsöppet 10-14

Kontaktuppgifter:

Mejl: info@vjvilt.se | Telefon: 073-507 79 82

VJ Vilt ägs och drivs av Jonas Carlsson och Caroline Engvall.